Telèfon 808 808
Multisegur
      
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

ACTUALITAT
Com posar els aliments a la nevera?


Tenir la nevera en ordre és molt important per a la bona conservació dels aliments. Per tal de conservar la nevera en perfecte estat i garantir el seu funcionament hem de comprovar la seva temperatura, que ha de ser 5º per a la nevera i de -18º pel congelador. 

Els aliments s’han de col·locar de manera que s’aprofiti al màxim l’espai de la nevera però hem d’intentar agrupar-los correctament. No tots els aliments es deterioren amb la mateixa rapidesa, les neveres estan dissenyades per tenir diverses temperatures i conservar tot tipus d’aliments. 

Podríem separar la nevera en tres àrees: 

•Part superior i central: espai destinat als lactis, embotits i aliments ja cuinats. També és per a productes en què a l’etiqueta posi “una vegada obert, conservi a la nevera”. 

•Part inferior: En aquesta zona es posen els aliments amb una vida útil més baixa com fruites i verdures i carns peixos. Aquests aliments han d’anar en envasos tancats. Aquesta part és la més freda de la nevera, d’uns 2º. 

Porta: És la part menys freda de la nevera. Aquí s’haurien de col·locar aliments com bricks de llet, melmelades, mantega o ous. 

Hi ha un seguit d’aliments que hauríem d’intentar no posar a la nevera, ja que el fred avança el seu deteriorament.

Aquests són: 

-El pa

-El tomàquet

-Les fruites tropicals

-Patates i ceba

-Alls

Les baixes temperatures poden modificar el sabor d’aquests aliments. 


El teu fill es mareja al cotxe?


Els marejos al cotxe són quelcom habitual en molts viatges en cotxe. Aquests efectes solen ser habituals en nens d’entre 2 i 12 anys. La causa d’aquest trastorn és la descoordinació entre el nostre cos, que està parat, i la percepció de moviment al voltant. 

Tot i que els marejos al cotxe no són greus, poden resultar molestos. Des de Multisegur Assegurances us deixem alguns consells per evitar els marejos al cotxe: 

•Viatjar en hores de menys calor

•Viatjar en hores en les que els nens solin dormir ja que el mareig no apareix si dormim

•El nen hauria de mirar cap a l’horitzó

•La temperatura del cotxe ha de ser estable

•Podeu distreure al vostre fill amb jocs o amb una pel·lícula. Hauríeu d’evitar els llibres, dibuixos o videojocs

•Evitar menjar molt abans del viatge, millor anar “picant” i parant per passejar, menjar o refrescar-se

•Portar bosses pel mareig i roba de recanvi

 

En cas que el nen vomiti, haurem de parar per què passegi, prengui alguna cosa i, inclús que es tombi cap per amunt. Una tovalloleta fresca en la front pot ajudar. 

El més important de tot és tenir paciència i tranquil·litzar al nen. 


Com sobreviure al jet lag


Estem en plena època estival i molts de vosaltres estareu esperant marxar de vacances (o ja hi sereu). Si aneu a un destí en què el canvi horari sigui molt diferent de la zona on viviu, és possible que tingueu jet lag. 

El jet lag es produeix quan el cicle son-vigília es veu alterat. Per exemple, si viatgeu a Austràlia és molt probable que et costi dormir ja que quan allà és mitja nit a Andorra són les 4 de la tarda. Es calcula que, per cada hora de diferència, el nostre cos tarda un dia en adaptar-se al canvi d’horari. Els símptomes del jet lag poden variar, alguns dels símptomes són els següents: 

•Alteració de la son, com insomni, despertar-se aviat o somnolència excessiva

•Fatiga durant el dia

•Dificultat per a concentrar-se

•Problemes estomacals

•Sensació general de malestar

•Canvis d’humor

 

Des de Multisegur Assegurances us proposem algunes mesures bàsiques que et poden ajudar a reduir els efectes del jet lag són: 

•Descansa molt abans de viatjar

•Ajusta progressivament el teu horari abans de viatjar: si viatges a l’oest intenta sopar i anar a dormir una hora abans de l’habitual i si viatges cap a l’est fes-ho tot una hora més tard

•Ajusta el teu rellotge a la nova hora abans de sortir. Encara que estiguis cansat, quan arribis al lloc de destí intenta no dormir fins que sigui de nit

•Beu molta aigua abans, durant i després del vol

 


Multisegur Volta als Ports, no us la perdeu!


El pròxim diumenge 1 de juliol es celebra la 41a edició Multisegur Volta als Ports d’Andorra. 

La marxa cicloturista, organitzada per l’Agrupació Ciclista Andorrana, comptarà amb la presència de 15 nacionalitats, enguany bat el rècord de noies participants, un total de 91. Hi haurà més de 300 ciclistes del Principat. Gerard Riart, director de la Multisegur Volta als Ports va comentar durant la roda de premsa que "per nosaltres també és important que sigui la cursa del país, perquè és una prova de 41 anys. Agrada molt, és una prova de casa i estem orgullosos de tenir tants participants d'aquí".

Hi haurà 4 recorreguts; el primer de 27 quilòmetres i de 1.109 metres de desnivell i va des del Prat del Colat de La Massana fins a la Coma d’Arcalís; el segon té 50 quilòmetres i 1.873 metres de desnivell amb ascens al Coll d’Ordino i la Coma d’Arcalís; el tercer té 80 quilòmetres i 2.322 metres de desnivell, ascendeix a l’Alt de la Comella, la Collada de Beixalís i la Coma d’Arcalís i el quart que té 109 quilòmetres i 3.232 de desnivell amb el Coll de la Peguera, l’Alt de la Comella, la Collada de Beixalís i la Coma d’Arcalís. 

A més, s’entregarà una medalla de finisher a cada participant amb el seu nom, el temps i la posició. 

Des de Multisegur Assegurances desitgem molta sort a tots els participants i volem que viviu una jornada d’esport excel·lent. Multisegur Assegurances, sempre amb l’esport. 

 

 


Quina és la cadireta adequada?


Quan escollim una cadireta pel nostre fill la seguretat ha de ser el més important.  La normativa de trànsit obliga a escollir un sistema homologat i, a més, els menors de 15 mesos han de viatjar en el sentit contrari a la marxa.

 

Multisegur Assegurances vetlla per la seguretat de tots els membres de la família. Aquí us mostrem els diferents grups de cadires que hi ha al mercat: 

Grup 0


En aquest grup inclourem els nens acabats de néixer fins a 1 any (es poden utilitzar fins que pesen 10 kg). S’han de col·locar a la part de darrera i al centre, en el sentit contrari a la marxa. Si ho posem davant, hem d’assegurar-nos que l’airbag no estigui activat. 

Grup 0+

Nens fins a 18 mesos i amb un pes màxim de 13 kg. La cadireta s’ha de col·locar a la part de darrere en el sentit contrari a la marxa. 

Grup I

Aquest grup de cadiretes és per a nens amb un pes d’entre 9 i 18 kg (entre 1 i 4 anys). Les cadiretes van enganxades al cinturó de seguretat o amb el sistema ISOFIX del cotxe. En aquest cas les col·locarem en el sentit de la marxa. 


Grup II

Les cadiretes del Grup II són per a nens de 3 a 6 anys (amb un pes d’entre 15 i 25 quilos). Tenen un coixí i protecció lateral per al cap. També la posarem en el sentit de la marxa. 


Grup III

Per a nens entre 5 i 12 anys (amb un pes d’entre 22 i 36 quilos) tenim les cadiretes del Grup III. Tenen un coixí i protecció lateral per al cap. A més regulen l’alçada, així permet adaptar el cinturó de seguretat sobre la clavícula del nen. 

 

En quant a la normativa Europea...

Pel que fa als seients davanters del vehicle, no està permès transportar menors d’edat d’alçada igual o inferior a 135 centímetres. Excepcionalment, podran ocupar els seients davanters quan el vehicle no disposi de seients posteriors; quan tots els seients posteriors estiguin ocupats per menors; quan no sigui possible instal·lar en els seients posteriors tots els sistemes de retenció infantils.

En quant als seients posteriors del vehicle, els menors d’edat d’alçada igual o inferior a 135 centímetres s’han de transportar en aquests seients i sempre amb els sistemes de retenció infantil homologats degudament adaptats a la seva alçada i pes. 

 

Page 1 of 17

Avís legal

Condició de DESTINATARI

L’accés o ús del lloc web www.multisegur.com implica tenir la condició de DESTINATARI del mateix i l’acceptació de les condicions generals d’utilització, sens perjudici d’aquelles condicions particulars que es puguin pactar individualment, que adquiriran també força obligatòria entre les parts.

Condició d’OPERADOR

En compliment del que disposa l’article 6 de la Llei 20/2014, del 16 d’octubre, reguladora de la contractació electrònica i dels operadors que desenvolupen la seva activitat econòmica en un espai digital, es posa en coneixement dels DESTINATARIS del web www.multisegur.com, de forma directa i gratuïta, la següent informació relativa a l’OPERADOR del domini:

Denominació social: MULTISEGUR ASSEGURANCES SA
Adreça: C. Baixada del Molí, 14 baixos
AD500 Andorra la Vella
Tel. +376 808 808
NRT: A-705199-S
A/e: multisegur@multisegur.com

X

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb la Llei 15/2003, de 18 de desembre, qualificada de protecció de dades (LQPD), les seves dades estan incorporades a un fitxer automatitzat propietat de MULTISEGUR ASSEGURANCES SA. Aquestes dades es faran servir per prestar-li els nostres serveis i contactar amb vostè. Per la seva tranquil·litat, MULTISEGUR ASSEGURANCES SA ha pres totes les mesures previstes en l’esmentada llei per a garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. En el cas que vostè desitgi informar-se, accedir, rectificar o suprimir aquestes dades, o oposar-se a la recepció de comunicacions, li preguem que ens ho faci saber mitjançant el correu electrònic multisegur@multisegur.com, indicant com a referencia LQPD.

X

Condicions d'd’ús

X
Definició de cookie

Les cookies (galetes) són fitxers que es descarreguen al seu ordinador en accedir a la majoria de llocs web. Permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip (preferències del lloc, informació del perfil, etc.) i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden fer servir per a reconèixer l'usuari. Les cookies poden ser pròpies o de tercers. Les pròpies són aquelles establertes pel domini del mateix lloc web, mentre que les de tercers provenen d’altres fonts externes, com poden ser anuncis, imatges, etc. inserits a les pàgines.
Per a determinades funcions del lloc web www.multisegur.com és necessari tenir habilitades les cookies.
Quina informació s’emmagatzema en una cookie?

Les cookies no emmagatzemen informació sensible sobre l’usuari, sinó que desen dades de caràcter tècnic, preferències de navegació, personalització de continguts, etc. El servidor web no l’associa a vostè com a persona, sinó al seu navegador.

Classificació de les cookies

Segons el període en què resten actives:
1. Quines cookies utilitza aquest lloc web

El lloc web www.multisegur.com utilitza els següents tipus de cookies per al seu correcte funcionament o per a finalitats estadístiques i/o publicitàries:

2. Acceptació de la Política de cookies

www.multisegur.com mostra informació sobre la seva Política de cookies a la part inferior de qualsevol pàgina amb cada inici de sessió.
Davant aquesta informació és possible dur a terme les següents accions:
6. Formes de desactivar-les

Les cookies emmagatzemades a l'ordinador poden desactivar-se seguint les indicacions del propi navegador (normalment a través de l’apartat "ajuda" del menú). Cal tenir present, però, que la desactivació d'alguna cookie pot impedir o dificultar la navegació o la prestació dels serveis oferts en aquesta web. Li facilitem a continuació els enllaços per a modificar la configuració de les cookies als principals navegadors: Pot trobar més informació sobre les cookies i la seva desactivació al lloc www.aboutcookies.org

7. Què ocorre si desactivem les cookies? Perquè entengui l’abast que pot tenir desactivar les cookies li mostrem uns exemples:


8. Es poden eliminar les cookies?

Sí. No només eliminar, sinó també bloquejar, de forma general o particular per a un domini específic. Per eliminar les cookies d’un lloc web ha d’anar a la configuració del seu navegador i allà podrà cercar les associades al domini en qüestió i procedir a la seva eliminació, tal com s’indica a l’apartat 6 d’aquest text.

9. Notes addicionals

Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de cookies.
Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les cookies i des d’aquest lloc s’ha de poder fer ús del dret a la seva eliminació o desactivació. Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les cookies per part dels navegadors.
En alguns casos és necessari instal·lar cookies perquè el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptar-les.
Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de cookies no dubti en comunicar-se amb nosaltres a través de la secció de contacte. X
Aquest lloc www.multisegur.com utilitza cookies per a poder oferir-li una millor experiència d’usuari mitjançant l’anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant n’està acceptant el seu ús. OK | Més informació