Telèfon 808 808
Multisegur
      
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

ACTUALITAT
Seguretat per a runners


Quan sortim a córrer ens enfrontem a diversos perills. Tots els que compartim la via pública hem de fomentar el civisme per tal d’evitar accidents. Des de Multisegur Assegurances us donem alguns consells de seguretat per a runners.  

1.Fer-nos visibles per als vehicles: vestir amb colors clars i cridaners. Millor anar amb roba reflectant; sabates, samarreta, etc. 

2.No passar per zones complicades com vorals de carreteres o passos de zebra. 

3.Córrer per una zona que coneguem pot fer més segura la nostra sortida. 

4.No anar amb la música molt alta ja que es pot perdre un dels sentits més importants per als runners: l’auditiu.

5.Obeir les normes de circulació i respectar als vianants. 

6.Portar aigua per hidratar-nos i evitar les hores amb més sol del dia. A més, és aconsellable menjar abans de sortir. 

7.Portar el telèfon mòbil: en cas de perill o accident ens pot servir de gran ajuda. A més, quan sortim hauríem d’informar a familiars o amics sobre la nostra ruta i hora de tornada. 

Recordeu que a Multisegur Assegurances oferim un ampli ventall d’assegurances. Truqueu al 808 808 i informeu-vos. #multivida


Abans d’anar a la ITV, què cal revisar?


Els cotxes de més de 4 anys estan obligats a passar la Inspecció Tècnica de Vehicles cada dos anys. Els que tenen més de 10 anys, l’han de passar cada any. En el cas de vehicles comercials, la periodicitat varia. Els vehicles comercials lleugers l’han de passar al cap de dos anys fins als 6 anys. Quan tenen 10 anys l’han de passar cada 6 mesos. Els vehicles comercials pesants han de passar la ITV cada any fins als 10 anys, als 10 anys l’han de passar cada sis mesos. 

Des de Multisegur Assegurances us donen un seguit de consells que us ajudaran a revisar el vostre cotxe abans d’anar a la ITV: 

1. Verificar el nivell d’oli del motor. Ha d’estar entre el màxim i el mínim de la vareta. A més cal revisar el nivell de líquid refrigerant i el líquid de frens. 

2. Verificar les llums exteriors, tant les llargues com les curtes, les de posició, antiboira i intermitents. També és important verificar les llums que il·luminen les matrícules i les llums d’emergència. 

3. Comprovar que el clàxon funciona correctament. 

4. Verificar el funcionament de l’eixugaparabrises i que hi hagi suficient líquid al dipòsit d’aigua.   

5. Verificar l’estat i la pressió dels pneumàtics. La profunditat del dibuix ha de ser superior a 1,6 mil·límetres a totes les rodes.  

6. Verificar que els cinturons tinguin bon ancoratge. 

7. Verificar que no falti cap retrovisor. 

8. Verificar el sistema de frens; discs i pastilles no haurien d’estar gastats. 

Aquestes són algunes de les revisions que podeu fer vosaltres mateixos. No obstant, per tenir més seguretat a l’hora de passar la ITV podeu acudir a un especialista. 

A més, quan acudiu a la ITV caldrà que porteu la documentació del vehicle: el permís de circulació, la targeta d’inspecció tècnica i l’últim rebut de l’assegurança (aquest últim no és obligatori). 

Recordeu que a Multisegur Assegurances oferim un ampli ventall d’assegurances. Truqueu al 808 808 i informeu-vos. #multiauto


La importància de les assegurances per a empreses


La majoria de les empreses necessiten algun tipus de cobertura contra possibles accidents. A vegades han de contractar més d’un tipus d’assegurança segons el sector en què operi l’organització. 

En determinats negocis la contractació d’assegurances és obligatòria. Hi ha diversos tipus d’assegurances: 

•Assegurança per als treballadors: es tracta d’una assegurança personal a la plantilla que es fixa en els diferents convenis col·lectius. Aquests tipus d’assegurança solen cobrir en matèria d’accident no laboral o la mort per causes naturals. 

•Assegurança de responsabilitat civil: és l’assegurança que respondrà dels danys civils que provoquem amb la nostra empresa en el desenvolupament de l’activitat mercantil o professional. 

•Assegurança multirisc: és recomanable contractar una assegurança que pugui cobrir els danys del continent, local i la seva estructura i el contingut, etc. Aquest tipus d’assegurances també ajuden en la reclamació de danys produïts a tercers. 

Hi ha 4 àrees clau de riscos: 

1.Sobre el patrimoni: afecten als immobles, al mobiliari, maquinària, equips electrònics, matèries primes, etc. 

2.Sobre les persones de l’empresa: accidents i malalties dels treballadors. 

3.Sobre la responsabilitat: la possibilitat de generar danys a tercers aliens a la nostra activitat a conseqüència del negoci. 

4.Sobre els ingressos: quan es deixa de generar beneficis per què el negoci s’ha vist obligat a parar per un accident o sinistre greu. 

 

Recordeu que a Multisegur Assegurances oferim un ampli ventall d’assegurances. Truqueu al 808 808 i informeu-vos. #multillar


Per què contractar una assegurança per viatjar?


La contractació d’una assegurança de viatge és una de les últimes decisions que es prenen quan marxem de vacances. El més ideal a l’hora de contractar una assegurança de viatge es fer-ho en el moment de fer la primera reserva: un vol, un apartament o qualsevol reserva que demostri que realitzarem un viatge al destí o àmbit geogràfic per al què contractem la pòlissa. 

Amb la contractació de l’assegurança de viatge es garanteixen un seguit de cobertures i podem tenir la tranquil·litat necessària per tenir una viatge d’allò més agradable. Des de Multisegur Assegurances us donem un seguit de motius pels quals es pot cancel·lar un viatge i pel què l’assegurança de viatge us pot reemborsar les despeses de cancel·lació: 

-Ser elegit com a membre d’una mesa electoral

-Ser testimoni d’un Tribunal de Justícia

-Celebració d’unes oposicions o exàmens oficials convocats a través d’un organisme públic

-Incorporació de l’assegurat a una nova feina

-Acomiadament laboral

-Robatori de la documentació necessària per viatjar

-Operació quirúrgica no esperada

-Retenció policial per causes no delictives

-Entre d’altres

 

Les assegurances en viatge no són totes iguals, hi ha una gran varietat d’ofertes que poden cobrir les necessitats del viatgers. 

En cas que el motiu de la cancel·lació del viatge sigui a causa de la companyia, algunes empreses inclouen dins les assegurances de viatge una cobertura que ofereix una indemnització que pugui cobrir les despeses de primera necessitat.  

Un dels punts més importants a contemplar quan es fa una assegurança en viatge són les despeses mèdiques. 

Recordeu que a Multisegur Assegurances oferim un ampli ventall d’assegurances. Truqueu al 808 808 i informeu-vos. #multillar


Consells de seguretat al Nadal


L’època nadalenca fa que les llars estiguin plenes de llums i altres elements decoratius que poden resultar perillosos. A més dels diversos perills que poden sorgir al carrer.  A continuació, donem alguns consells que us poden servir d’ajuda: 

- Si utilitzeu les mateixes llums per l’arbre que l’any anterior assegureu-vos que els cables ni tinguin talls ni fissures. Si és així, millor utilitzar unes noves. 

- És recomanable apagar els llums per la nit.

- Eviteu connectar tots els elements decoratius a un sol endoll. 

- En cas de decoració exterior, assegureu-vos que hagi estat fabricada per aquest fi. 

- Compreu productes que compleixin la normativa oficial. 

- Situeu l’arbre de Nadal lluny de xemeneies, estufes o radiadors.

- Si marxeu fora de casa durant uns dies, no deixeu evidències de que la casa està buida. 

- No perdeu de vista els més petits si esteu en gran aglomeracions.

- Tenir cura dels objectes personals, millor no sortir al carrer amb grans quantitats de diners.

- En cas d’utilitzar petards o altres explosius d’oci, mantenir-los allunyats dels nens i respectar les normes de seguretat. 

 

Recordeu que a Multisegur Assegurances oferim un ampli ventall d’assegurances. Truqueu al 808 808 i informeu-vos. #multillar

Page 1 of 15

Avís legal

Condició de DESTINATARI

L’accés o ús del lloc web www.multisegur.com implica tenir la condició de DESTINATARI del mateix i l’acceptació de les condicions generals d’utilització, sens perjudici d’aquelles condicions particulars que es puguin pactar individualment, que adquiriran també força obligatòria entre les parts.

Condició d’OPERADOR

En compliment del que disposa l’article 6 de la Llei 20/2014, del 16 d’octubre, reguladora de la contractació electrònica i dels operadors que desenvolupen la seva activitat econòmica en un espai digital, es posa en coneixement dels DESTINATARIS del web www.multisegur.com, de forma directa i gratuïta, la següent informació relativa a l’OPERADOR del domini:

Denominació social: MULTISEGUR ASSEGURANCES SA
Adreça: C. Baixada del Molí, 14 baixos
AD500 Andorra la Vella
Tel. +376 808 808
NRT: A-705199-S
A/e: multisegur@multisegur.com

X

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb la Llei 15/2003, de 18 de desembre, qualificada de protecció de dades (LQPD), les seves dades estan incorporades a un fitxer automatitzat propietat de MULTISEGUR ASSEGURANCES SA. Aquestes dades es faran servir per prestar-li els nostres serveis i contactar amb vostè. Per la seva tranquil·litat, MULTISEGUR ASSEGURANCES SA ha pres totes les mesures previstes en l’esmentada llei per a garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. En el cas que vostè desitgi informar-se, accedir, rectificar o suprimir aquestes dades, o oposar-se a la recepció de comunicacions, li preguem que ens ho faci saber mitjançant el correu electrònic multisegur@multisegur.com, indicant com a referencia LQPD.

X

Condicions d'd’ús

X
Definició de cookie

Les cookies (galetes) són fitxers que es descarreguen al seu ordinador en accedir a la majoria de llocs web. Permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip (preferències del lloc, informació del perfil, etc.) i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden fer servir per a reconèixer l'usuari. Les cookies poden ser pròpies o de tercers. Les pròpies són aquelles establertes pel domini del mateix lloc web, mentre que les de tercers provenen d’altres fonts externes, com poden ser anuncis, imatges, etc. inserits a les pàgines.
Per a determinades funcions del lloc web www.multisegur.com és necessari tenir habilitades les cookies.
Quina informació s’emmagatzema en una cookie?

Les cookies no emmagatzemen informació sensible sobre l’usuari, sinó que desen dades de caràcter tècnic, preferències de navegació, personalització de continguts, etc. El servidor web no l’associa a vostè com a persona, sinó al seu navegador.

Classificació de les cookies

Segons el període en què resten actives:
1. Quines cookies utilitza aquest lloc web

El lloc web www.multisegur.com utilitza els següents tipus de cookies per al seu correcte funcionament o per a finalitats estadístiques i/o publicitàries:

2. Acceptació de la Política de cookies

www.multisegur.com mostra informació sobre la seva Política de cookies a la part inferior de qualsevol pàgina amb cada inici de sessió.
Davant aquesta informació és possible dur a terme les següents accions:
6. Formes de desactivar-les

Les cookies emmagatzemades a l'ordinador poden desactivar-se seguint les indicacions del propi navegador (normalment a través de l’apartat "ajuda" del menú). Cal tenir present, però, que la desactivació d'alguna cookie pot impedir o dificultar la navegació o la prestació dels serveis oferts en aquesta web. Li facilitem a continuació els enllaços per a modificar la configuració de les cookies als principals navegadors: Pot trobar més informació sobre les cookies i la seva desactivació al lloc www.aboutcookies.org

7. Què ocorre si desactivem les cookies? Perquè entengui l’abast que pot tenir desactivar les cookies li mostrem uns exemples:


8. Es poden eliminar les cookies?

Sí. No només eliminar, sinó també bloquejar, de forma general o particular per a un domini específic. Per eliminar les cookies d’un lloc web ha d’anar a la configuració del seu navegador i allà podrà cercar les associades al domini en qüestió i procedir a la seva eliminació, tal com s’indica a l’apartat 6 d’aquest text.

9. Notes addicionals

Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de cookies.
Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les cookies i des d’aquest lloc s’ha de poder fer ús del dret a la seva eliminació o desactivació. Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les cookies per part dels navegadors.
En alguns casos és necessari instal·lar cookies perquè el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptar-les.
Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de cookies no dubti en comunicar-se amb nosaltres a través de la secció de contacte. X
Aquest lloc www.multisegur.com utilitza cookies per a poder oferir-li una millor experiència d’usuari mitjançant l’anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant n’està acceptant el seu ús. OK | Més informació